To ypogeio.gr

Top 11 (2)

Radiohead


To Top-11 είναι μία σειρά από λίστες, στην οποία πολύ απλά επιλέγουμε τα 11 καλύτερα κομμάτια μιας αγαπημένης μπάντας, βασιζόμενοι στο σύνολο της δισκογραφίας της. Βασικός κανόνας: Οι μπάντες που θα επιλέγουμε για να φτιάξουμε το Top-11, θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον 3 LPs.
 

Top-11 Songs Νο2 λοιπόν και καλωσορίζουμε τον πολύ καλό μας φίλο Γιώργο Παναγιωτίδη, ο οποίος θα μας παρουσιάσει τα 11 πιο αγαπημένα του κομμάτια από τους μεγάλους Βρετανούς (Oxford) Radiohead, οι οποίοι μας συστήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 90, με το debut τους "Pablo Honey" (1993) και έκτοτε δισκογραφούν συνεπέστατα -αν και κάπως αραιά- , έχοντας κυκλοφορήσει 9 δίσκους, μεταξύ των οποίων το ιστορικό και εμβληματικό "OK Computer" (1997). Εδώ λοιπόν τα 11 αγαπημένα κομμάτια του Γιώργου, επιλεγμένα μέσα από ένα σύνολο 100, τα οποία βρίκουμε στα 9 άλμπουμ τους, από το 1993 ως και το 2016, οπότε και κυκλοφόρησε το "Α Moon Shaped Pool".



 

Δισκογραφία:

Pablo Honey (1993)
The Bends (1995)
OK Computer (1997)
Kid A (2000)
Amnesiac (2001)
Hail to the Thief (2003)
In Rainbows (2007)
The King of Limbs (2011)
A Moon Shaped Pool (2016)  

 


TOP 11 Songs

1. Paranoid Android (OK Computer, 1997)

2. Just (The Bends, 1995)

3. Let Down  (OK Computer, 1997)

4. No Surprises (OK Computer, 1997)

5. Fake Plastic Trees (The Bends, 1995)

6. Where I End And You Begin (Hail To The Thief, 2003)

7. Videotape (In Rainbows, 2007)

8. Burn The Witch (A Moon Shaped Pool, 2016)

9. Reckoner (In Rainbows, 2007)

10. Codex (The King of Limbs, 2011)

11. Planet Telex (The Bends, 1995)

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Top 11 (32)
Ορφέας Περίδης
(21/06/2020)
ypogeio.gr
Top 11 (31)
Νίκος Παπάζογλου
(ομαδικό x 7)
(16/04/2020)
ypogeio.gr
Τα 10 Καλύτερα Live
Της Ζωής Μου Ως Σήμερα
(25/02/2016)
ypogeio.gr
Τα 10 Κομμάτια του Μήνα
Μάρτιος 2021
(08/04/2021)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ