To ypogeio.gr

ADD 2022

Athens Festival Peiraios 260

27 & 28/05/2022

 

Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου, υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, το ADD καταλαμβάνει το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260, και έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ανερχόμενα χορευτικά μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης.


Για πρώτη φορά το ADD γίνεται διήμερο και θα έχει συνολική διάρκεια 32 ώρες (oι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 το απόγευμα και η μουσική κλείνει στις 11.00 το πρωί). Mε 40 και πλέον ονόματα από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρεις εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές, ειδικά διαμορφωμένους περιφερειακούς χώρους (lounge areas, cocktail bars και πολυσυλλεκτικό food court υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s), και φυσικά τα υψηλότερα standards παραγωγής ήχου και εικόνας, το ADD επιστρέφει ως ένα χορευτικό playground που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.


Αναλυτικό Πρόγραμμα Διημέρου:


Παρασκευή 27 Μαΐου:
Ancient Methods Live · Apollonia · DJ Shadow · Egyptian Lover · Floating Points · Francesco Del Garda · Hector Oaks · Hunee · I Hate Models · Kim Ann Foxman · KiNK Live · Pangaea · Rebekah · Wallis and more tba


Σάββατο 28 Μαΐου:
Anetha · Ben Klock · Francesco Del Garda · I Hate Models · Massimiliano Pagliara · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Tiga · Traumer and more tbaΤο ADD 2022 είναι ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience). Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τη Visa, το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, το οποίο ο επισκέπτης παραλαμβάνει στην είσοδο του Φεστιβάλ, με την επιτυχή επίδειξη του εισιτηρίου. Με το βραχιόλι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζει το βραχιόλι. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του addfestival.gr), από το κινητό (μέσω ειδικού app), καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Τα VIP εισιτήρια σου δίνουν πρόσβαση στα εξής προνόμια:
-Fast Lane Entrance: η είσοδός σου στο Φεστιβάλ θα γίνεται γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις, από λωρίδα εισόδου ειδικά διαμορφωμένη για τους κατόχους VIP εισιτηρίων.
-VIP Stage Access: οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα απολαμβάνουν την εμπειρία του ADD 2022 από ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες οι οποίες θα βρίσκονται δίπλα από την κάθε σκηνή και στο ίδιο ύψος με αυτή. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις (αν το επιτρέπει ο εκάστοτε καλλιτέχνης και οι τεχνικές προδιαγραφές), θα υπάρχει Booth Access.
-Dedicated Bar: πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένα VIP Bars για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.
-Dedicated Toilets: όλοι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα έχουν ξεχωριστές τουαλέτες στη VIP περιοχή του Φεστιβάλ.

*Ενημέρωση για τους Κατόχους Εισιτηρίων 2020*
-Όλα τα προαγορασμένα εισιτήρια του ADD 2020 έχουν μεταφερθεί αυτόματα για το ADD 2022, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ έχουν επιπλέον πιστωθεί με 10 tokens δώρο, τα οποία ισοδυναμούν με 10€ αγορών στα κυλικεία του Φεστιβάλ (ως ελάχιστη ανταμοιβή για την υποστήριξη και την υπομονή τα τελευταία δύο χρόνια). Όσα εισιτήρια δεν εξαργυρωθούν στις 27 και 28 Μαΐου, θα λάβουν αυτόματη επιστροφή χρημάτων μετά το τέλος του ADD 2022, μέσα στον Ιούνιο του 2022.
-Ήδη έχει αποσταλεί σε όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο το 2020, νέο email από το [email protected] με το εισιτήριο που πρέπει να δείξουν στην είσοδο του Φεστιβάλ στο Πειραιώς 260 τον Μάιο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε ελέγξτε τα εισερχόμενά σας ή την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (Spam Folder), από το email που είχατε κάνει την αρχική σας αγορά.
-Είναι δυνατή η αλλαγή ημέρας (προαγορασμένο εισιτήριο Παρασκευής να μεταφερθεί σε Σάββατο ή αντίστροφα), αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Σας συμβουλεύουμε πριν ζητήσετε αλλαγή ημέρας, να περιμένετε να ανακοινωθεί όλο το lineup, για είστε σίγουροι σε ποια μέρα θέλετε να παρευρεθείτε. Για να προχωρήσετε σε αλλαγή ημέρας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
-Εάν κάποιος επιθυμεί να αναβαθμίσει το μονοήμερο εισιτήριό του σε διήμερο ή να αναβαθμίσει το απλό εισιτήριό του σε VIP, θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον τη διαφορά τιμής του προαγορασμένου εισιτηρίου με την τωρινή τιμή που θα έχει το επιθυμητό εισιτήριο του 2022. Για να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
-Καθώς το ADD 2022 δεν θα έχει την επιλογή για Open Bar, όλα τα προαγορασμένα εισιτήρια VIP Open Bar του ADD 2020 έχουν την επιλογή επιστροφής χρημάτων ή μετατροπής της διαφοράς του ποσού σε tokens. Για να εξετάσετε τις Open Bar επιλογές σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].
-Δεν είναι δυνατή η μεταπώληση ή μεταφορά σε τρίτους, καθώς τα εισιτήρια είναι αυστηρά ονομαστικά.
-Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το εισιτήριο σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο [email protected].
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας έναντι του COVID-19 που θα βρίσκονται σε ισχύ την περίοδο διεξαγωγής της.

*Η φωτογραφία της Αθήνας στην αφίσα είναι της Πηνελόπης Γερασίμου

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
BLACK BODY RADIATION
Burn The Cycle
Παρουσίαση Δίσκου
(08/05/2024)
ypogeio.gr
ΑΝΑΤΕΛΛΩ: Γιάννης Αγγελάκας,
Παιδί Τραύμα, Sophie Lies, Turboflow 3000
@ Gazarte, 11/4/24
(22/02/2024)
ypogeio.gr
Παύλος Παυλίδης
@ FLOYD
13/4/2024
(20/02/2024)
ypogeio.gr
Death Disco Athens Open Air Festival
22 & 23 Ιουλίου
@ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
(29/06/2023)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ