To ypogeio.gr

Dzingovic goes solo!

Άκου το single 'Θέλω'


Ο πολυσχιδής και ξεχωριστός κύριος Θανάσης Dzingovic, αφού περιηγήθηκε σε πλήθος συγκροτημάτων από μύρια πόστα και αφού φυσικά ηγήθηκε της σούπερ μπάντας των Σούπερ Στέρεο, είναι έτοιμος για τον πρώτο solo δίσκο του, ο οποίος θα έχει όνομα το επίθετό του ("Dzingovic") και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από την δαιμόνια Veego Records (veegorecords.com)

To άλμπουμ απαρτίζεται από 8 κομμάτια, εκ των οποίων το τελευταίο είναι διασκευή στο κομμάτι "Αύριο Πάλι", το οποίο είχε ερμηνεύσει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε στίχους του Νίκου Γκάτσου και μουσική του Δήμου Μούτση (1969).

Από σήμερα μας είναι διαθέσιμο το εξαιρετικό και άκρως εθιστικό "Θέλω". Σούπερ μουσική - καταπληκτικοί στίχοι - ...υποχθόνια και καθηλωτική ερμηνεία. Το κομμάτι συνοδεύται από ένα πανέμορφο video από το αρχείο ταινιών Super 8mm και το επιμελήθηκε ο ίδιος ο Dzingovic (μοντάζ Replica).


* pre-order "Dzingovic": https://dzingovic.bandcamp.com/album/dzingovic

 

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Δεδομένα, Φήμες και...
Ψυχανεμίσματα για το
Συναυλιακό Καλοκαίρι 2026
(26/09/2025)
ypogeio.gr
'Κανένας', το πρώτο single
του Παιδί Τραύμα από το
επερχόμενο LP 'Δεύτερη Ζωή'
(20/09/2025)
ypogeio.gr
Όσα Γνωρίζουμε
για τον Νέο Δίσκο
του Παιδί Τραύμα
(18/09/2025)
ypogeio.gr
Cardinals: Νέο single
'Masquerade' και ομώνυμο
debut LP τον Φλεβάρη
(17/09/2025)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ