Η Εκκωφαντική Σιωπή

του Γιώργου Λιτσικάκη


Ένα αληθινά πολύ καλό κομμάτι κυκλοφόρησε μόλις ο εξ Αλεξανδρούπολης singer-songwriter Γιώργος Λιτσικάκης, ο οποίος μας συστήθηκε το 2016 με το ντεμπούτο του "Δεν Πειράζει". Το νέο κομμάτι ονομάζεται "Εκκωφαντική Σιωπή" και έχουμε να κάνουμε με έναν καθώς πρέπει post-grunge δυναμίτη. Τα περάσματα του βιολιού καθ'όλη τη διάρκεια του τραγούδιού σε τρυπάνε κατευθείαν στην ψυχή. Φοβεροί και οι στίχοι, τραγουδισμένοι από την εκφραστικότατη και ξεχωριστή φωνή του Γιώργου...

 

 

Δελτίο τύπου
«Εκκωφαντική σιωπή»
Το νέο ψηφιακό single του Γιώργου Λιτσικάκη.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου του album «Δεν Πειράζει», μια δουλειά που ξεχώρισε και αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό μουσικό τύπο, ο Γιώργος Λιτσικάκης επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι. 

Μετά από μια δυναμική συναυλία  στον κήπο της ΕΡΤ στα πλαίσια του Summertime 2018 και λίγο πριν τις χειμερινές του εμφανίσεις, περνάει το κατώφλι του studio κυκλοφορώντας το νέο του ψηφιακό single με τίτλο «Εκκωφαντική σιωπή». 

Ένα κομμάτι που παντρεύει τις αρμονικές φόρμες του grunge και τον λυρισμό των εγχόρδων με στίχους που χτυπάνε κατευθείαν στο στομάχι.  

Ένα τραγούδι για όσα ποτέ δεν τόλμησαν να ειπωθούν. Μια κραυγή γι’ αυτούς που έχασαν τη φωνή τους μέσα στα αφόρητα «βολικά» κελιά της σιωπής.  Μια κλωτσιά σε κλειδωμένες πόρτες και κάλεσμα για μια ζωή απαλλαγμένη από σκιές.  Ένας ύμνος για όσους τόλμησαν να φωνάξουν, αυτά που κάποτε ψέλλιζαν στο σκοτάδι.  Για όσους τίναξαν από πάνω τους το δίχτυ της αυτόλύπησης. Για όσους δέχτηκαν βία, παρενόχληση και εκμετάλλευση,  μα κατάφεραν να προχωρήσουν  και να κοιτάξουν κατάματα τη ζωή. Για τους  «ευάλωτους» που χλευάστηκαν όντας ευαίσθητοι και διαφορετικοί. Γι’ αυτούς…που αγάπησαν τον εαυτό τους.  

Διαθέσιμο δωρεάν στην ιστοσελίδα www.giorgoslitsikakis.gr ή προς προαιρετική αγορά στις ψηφιακές πλατφόρμες όπως, i-tunes, google play,amazon κ.λ.  

Το τραγούδι συνοδεύει video clip που αποτυπώνει με ακρίβεια το μήνυμα του τραγουδιού. Συμμετέχει ο ηθοποιός Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος, ενώ την επιμέλεια του υπογράφει ο Σταύρος Συμεωνίδης

Συντελεστές
Στίχοι, Μουσική : Γιώργος Λιτσικάκης
Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, παραγωγή : Γιώργος Λιτσικάκης
Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Nobile Sound Studio.  www.nobilesound.gr

Έπαιξαν οι μουσικοί : 
Χρήστος Βίγγος : Τύμπανα
Θοδωρής Σταυριανός : Ηλεκτρικό μπάσο
Σταύρος Παργινός : Τσέλο
Γιώργος Λιτσικάκης : Ηλεκτρικές κιθάρες, βιολί, πλήκτρα, φωνή. 


Official Links : 
www.giorgoslitsikakis.gr
www.youtube.com/giorgoslitsikakis 
www.facebook.com/Giorgos.Litsikakis 
https://www.youtube.com/watch?v=7D7EPFFOmzA

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Mία Είναι η Μαμά:
Ο Δημήτρης Μάρκος
το τερμάτισε...
(13/06/2019)
ypogeio.gr
Νέο Single από
την Σtella
Άκου το The Race
(12/06/2019)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι Από Τους
Jack Heart & The Love Ghosts
Έρχεται Και Ο Δίσκος
(11/06/2019)
ypogeio.gr
Νέος Δίσκος και
Νέο Βίντεο για τον
Liam Gallagher
(15/06/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ