To ypogeio.gr

Idiot Prayer: Δες το trailer

της σόλο-πιάνο συναυλίας του

Nick Cave (out 23/7)


 

Οι περισσότερες livestream συναυλίες την περίοδο της καραντίνας ήταν σχετικά χαοτικές οργανωτικά υποθέσεις, με τους μουσικούς να παίζουν ακουστικές κιθάρες στο σαλόνι τους. Ο Nick Cave κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Τον Ιούνιο, ηχογράφησε το "Idiot Prayer", ένα βίντεο που έπαιζε κομμάτια σόλο-πιάνο, στο Alexandra Palace, ένα χώρο στο Λονδίνο που άνοιξε επί Βασίλισσας Βικτωρίας, το 1875. Την επόμενη εβδομάδα, στις 23 Ιουλίου, ο Cave θα μεταδώσει την ηχογράφηση livestreaming.  

Ο Cave λέει ότι η ιδέα για το Idiot Prayer εξελίχθηκε από τις πρόσφατες περιοδείες του «Μου άρεσε πολύ να παίζω αποδομημένες εκδόσεις των τραγουδιών μου σε αυτές τις παραστάσεις, αποστάζοντας τα στις βασικές τους μορφές - με έμφαση στην παράδοση των λέξεων. Ένιωσα ότι ξαναβρήκα τα τραγούδια ξανά, και άρχισα να σκέφτομαι να πάω σε ένα στούντιο και να ηχογραφήσω αυτές τις επανασχεδιασμένες εκδόσεις σε κάποιο χώρο - όποτε μπορούσα να βρω τον χρόνο". Με τα σχέδια περιοδείας των Bad Seeds να ακυρώνονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Cave αντ 'αυτού βρήκε έναν τρόπο που θα μπορούσε να παρουσιάσει τα δικά του παρελθόντα τραγούδια σε αυτήν τη σόλο μορφή πιάνου, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Alexandra Palace.

Η παράσταση Idiot Prayer είναι η τρίτη ταινία σε μια τριλογία ταινιών που περιλαμβάνει επίσης τα "One More Time With Feeling" (2016) και "20.000 Days On Earth" (2014). 

Στο trailer, ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό τραγουδοποιός περπατά αργά μέσα στο Alexandra Palace σε ένα τεράστιο, περίτεχνο άδειο δωμάτιο με ένα μεγάλο πιάνο στο κέντρο του και αμέσως μετά απαγγέλλει ένα ποίημα για τον Elvis Presley.

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Εδώ νέα κομματάρα Cave
να γουστάρεις -
Wild God
(06/03/2024)
ypogeio.gr
Floating On A Moment:
Single No1 από τον solo
δίσκο της Beth Gibbons
(10/02/2024)
ypogeio.gr
H Beth Gibbons ανεπίσημα
ανακοινώνει τον πρώτο
solo δίσκο της
(02/02/2024)
ypogeio.gr
Η Επιστροφή του
Παύλου Παυλίδη:
New Track - 'Δεν Ξέρω'
(05/03/2024)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ