Νέο (Εξαιρετικό) Τραγούδι

και Νέος Δίσκος από τους

Tango With Lions


photo by Eftychia Vlachou
 

To 2018 θα μας κάνει να χορέψουμε ένα ακόμα... Τανγκό με τα Λιοντάρια. Η Κατερίνα Παπαχρήστου με τους εξαιρετικούς Tango With Lions θα μας δώσουν τον τρίτο τους δίσκο, 5 ολόκληρα χρονιά έπειτα από τη sophomore κυκλοφορία τους, "A Long Walk" του 2013. Είχε προηγηθεί το εξαιρετικό debut "Verba Time" το 2010.

Το νέο άλμπουμ της Aθηναϊκής μπάντας θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου από την Inner Ear Records και θα ονομάζεται "The Light". To πρώτο δείγμα από το δίσκο ονόματι "Proof Of Desire" είναι ήδη διαθέσιμο προς ακρόαση και είναι εξαιρετικό. Ακολουθεί το δελτίο τύπου που συνοδεύει την επερχόμενη κυκλοφορία, καθώς και το τραγούδι...  

 

Το “The Light” καταγράφει μια επιθυμία ανάδυσης προς το φως μέσα από εννέα ιστορίες-ερωτηματικά εσωτερικής αναζήτησης. Ιστορίες αποχωρισμού, απολαύσεων, αποδόμησης που κινητροδοτούν πότε τον μηδενισμό, πότε την καταβύθιση στο σκοτάδι, πότε την υπερβολική αισιοδοξία, πότε την αποδοχή ότι το σκοτάδι και το φως μπορούν να συνυπάρχουν μονίμως στη μουσική. Αυτή η φυσική συνύπαρξη αποτελεί το νήμα που ενώνει τα τραγούδια του The Light στιχουργικά και μουσικά. Εννέα τραγούδια διαφορετικά σε ύφος μεταξύ τους που επανεπιβεβαιώνουν ότι η ατμόσφαιρα στη μουσική των Tango with Lions δημιουργείται μέσα από εικόνες που παρασέρνουν τη μουσική, με βασικό στοιχείο σύνδεσης την θεματική των στίχων.

Το album άρχισε να παίρνει μορφή το 2015 και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο SCA studio με τον Θοδωρή Ζευκιλή, με συμπληρωματικές ηχογραφήσεις από το AKRON studio από όπου ξεκίνησε η πορεία του δίσκου με τον Βαγγέλη Φάμπα. Το mastering του δίσκου έγινε στα Pytzamax studio από τον Γιάννη Παξεβάνη.

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Δεύτερο Single Από
Τους Stereo Nova Για Τον
Επερχόμενο Δίσκο Τους
(19/04/2018)
ypogeio.gr
Οι Raw In Sect
μας βάζουν
στην Arena!
(13/04/2018)
ypogeio.gr
Nέο Τραγούδι Από Τον
Παύλο Παυλίδη & Τους B-Movies
"Δεσποινίς"
(20/03/2018)
ypogeio.gr
Νέο Single Από Τις
Υπέροχες Le Butcherettes
(19/04/2018)