Νέο Κομμάτι από

τους CORAL

Άκου το Vacancy


Εν όψει της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, οι Coral κυκλοφόρησαν ένα ακόμη single (μετά τα "Faceless Angel" και "Lover Undiscovered"), με τίτλο "Vacancy".

Ο James Skelly δήλωσε για το νέο τραγούδι: “We boarded a ghost train with T. S. Eliot, The Kinks and Karloff and we came out the other side with this baroque’n’roll organ riff ringing in our ears.“

Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει για την μπάντα η κυκλοφορία ενός διπλού θεματικού δίσκου, πάντως τα πρώτα δείγματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.



Recorded in a sense of barely-controlled, copy and paste chaos at Parr Street Studios in Liverpool, ‘Coral Island’ was written and performed by the multi-instrumentalist and multi-talented line-up of James Skelly, Ian Skelly, Nick Power, Paul Duffy and Paul Molloy.

1. Part 1 - Welcome To Coral Island
2. Lover Undiscovered
3. Change Your Mind
4. Mist On The River
5. Pavilions Of The Mind
6. Vacancy
7. My Best Friend
8. Arcade Hallucinations
9. The Game She Plays
10. Autumn Has Come
11. The End Of The Pier

12. Part 2 - The Ghost Of Coral Island
13. Golden Age
14. Faceless Angel
15. The Great Lafayette
16. Strange Illusions
17. Summertime
18. Telepathic Waltz
19. Old Photographs
20. Watch You Disappear
21. Late Nights At The Borders
22. Land Of The Lost
23. The Calico Girl
24. The Last Entertainer

Σχετικα Αρθρα
Νέο Κομμάτι από
τους Chemical Brothers:
The Darkness That You Fear
Νέο Κομμάτι Από
Τους King Gizzard And
The Lizard Wizard
Νέο Κομμάτι Από
Τον Daniel Rossen
Των Grizzly Bear
Νέο Κομμάτι από
την Róisín Murphy
Άκου το Murphy’s Law
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.