To ypogeio.gr

Νέο Κομμάτι από

τον Φώτη Σιώτα

Άκου το Ράγισμα

 

Ο πολυτάλαντος και αεικίνητος Φώτης Σιώτας επιστρέφει με το "Ράγισμα", το lead single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του.

"Δύο Λάθη", ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Φώτη σε στίχους Θοδωρή Γκόνη αναμένεται να κυκλοφορήσει από την United We Fly.

Το "Ράγισμα" είναι το τραγούδι για ένα κορίτσι που έχει φυτρώσει στα χείλη του τριαντάφυλλο. Με το αγκάθι του και με το άρωμά του.

 

 
 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζιβόπουλος
Σενάριο: Κωνσταντίνος Ζηργάνος - Καζόλεας & Δημήτρης Ζιβόπουλος

Παίζουν: Μαρία Χάνου, Φώτης Σιώτας

 

01/10 στο Lunar Space ο Φώτης Σιώτας και η μπάντα του θα μας παρουσιάσουν νέα και παλιά τραγούδια.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου single “Το Ράγισμα” από τον επερχόμενο δεύτερο προσωπικό δίσκου του «Δύο Λάθη», και πάλι σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη και μετά τη sold out συναυλία του με τη Sophie Lies στο Gazarte, ο Φώτης Σιώτας επανέρχεται για το πρώτο φθινοπωρινό live του.
Με το βιολί, την κιθάρα και τη φωνή του, θα παρουσιάσει ξανά τα νέα του τραγούδια μαζί με αυτά από τα «Δεύτερα». Με τους συνοδοιπόρους του, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα, αλλά και τους Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και στην λαϊκή κιθάρα και Γιώργο Φουντούκο στην λαϊκή κιθάρα να ενορχηστρώνουν ένα σύγχρονο, διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα.

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι από
τον The Boy:
Αυτό το Καλοκαίρι
(11/09/2021)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι από
τους Deaf Radio
Άκου το Model Society
(12/06/2021)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι από
τον Pan Pan (feat. Melentini)
Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα
(21/05/2021)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι από
Amalia & The Architects
Άκου το Save our Heads
(11/05/2021)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ