Νέο Single από τους

King Gizz

Άκου το Organ Farmer

 

Συνήθως, όταν έχουμε να γράψουμε ένα άρθρο για τα νέα μας, που αναφέρουμε την κυκλοφορία ενός single, ως προπομπό ενός άλμπουμ, η διαδικασία είναι μάλλον απλή. Αναφέρουμε τον τίτλο του κομματιού, λέμε για το άλμπουμ πως θα τιτλοφορείται και πότε κυκλοφορεί, στο τσακίρ κέφι λέμε και ότι θα διαδεχθεί το τάδε άλμπουμ, που είχε κυκλοφορήσει λ.χ. 1-2 χρόνια πριν. Αυτά όταν πρόκειται για μια κανονική μπάντα.

Όταν η συζήτηση φτάνει στους King Gizzard & The Lizard Wizard (copy – paste από το Google, δεν μπορώ να το γράψω), η φάση είναι κάπως διαφορετική.

Οι τύποι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους για το 2019. Ο λόγος για το “Infest The Rats’ Nest”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16/8 και θα αποτελεί το διάδοχο του “Fishing For Fishies”, που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο.

Οι King Gizz έχουν κυκλοφορήσει 15 δίσκους τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ μόνο το 2018 κυκλοφόρησαν συνολικά 5 άλμπουμ.

Το νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο έχει τον τίτλο “Organ Farmer”, είναι το τρίτο κατά σειρά single μετά τα “Self-Immolate” & “Planet B”, κινείται επίσης σε thrash metal μονοπάτια και μπορείς να το ακούσεις στο link που ακολουθεί.

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Νέο Single από τους
Growlers
Άκου το Natural Affair
(02/08/2019)
ypogeio.gr
Νέο Single από τους
Ride
Άκου το Future Love
(23/04/2019)
ypogeio.gr
Νέο Single από τους
Mumford & Sons
Άκου το Beloved
(28/03/2019)
ypogeio.gr
Νέο Single από τους
TAMSYN:
Forever is Now
(04/03/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ