Οι CORETHEBAND

Είναι Εδώ Με Νέο Single

Και Video Clip

Πρώτη φορά τους είδαμε/ακούσαμε στην ελληνική σειρά "Η Λέξη Που Δε Λες" και κατευθείαν ψάξαμε ποιοι ήταν. Τους βρήκαμε και γράψαμε τις πολύ θετικές εντύπωσεις μας εδώΈκτοτε τα παιδιά από την Κρήτη δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν, να δημιουργούν και να το ψάχνουν! Τώρα μάλιστα ετοιμάσαν και τον νέο τους δίσκο με τίτλο "I (Don't) Know", στα πλαίσια του οποίου πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το πρώτο single. Το "Update" συνδυάζει πολλούς διαφορετικούς ήχους, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε αφήσει σε ησυχία (με την καλή έννοια) και συνοδεύεται από ένα εξίσου όμορφο video clip. Αναμονή μέχρι το επόμενο κομμάτι!
 

Ακολουθεί δελτίο τύπου:
To video σκηνοθετήθηκε από τον βραβευμένο Χανιώτη σκηνοθέτη, Μανώλη Λεβεντέλη και γυρίστηκε στο Willich της Γερμανίας με πρωταγωνίστρια την μικρή και ταλαντούχα Μελίτα Καλογεροπούλου. Στο Willich επίσης και συγκεκριμένα στα Τrinitree Studios, ηχογραφήθηκε το νέο album των CORETHEBAND με παραγωγό τον Άρη Καλογερόπουλο.Το τραγούδι είναι το πρώτο single του album το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Μάρτη με τίτλο ''Ι (DON'T) KNOW'' και αποτελεί μια ηχητική αλλαγή για τους CORETHEBAND.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι CORETHEBAND θα εμφανιστούν στις 23/02 στην Σητεία στο ''189 Drinks Lab'', στις 28/02 στην Θεσσαλονίκη στο ''Rover Bar'', στις 01/03 στην Αθήνα στη ''Death Disco'' και θα συνεχίσουν με μια περιοδεία στην Αγγλία. Επιπλέον είναι προγραμματισμένο να συμμετέχουν στο Street Mode Festival στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του Σεπτέμβρη.

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Η Επιστροφή
Του Vassilikos
Άκου Το Single
(18/03/2019)
ypogeio.gr
Ακύρωση συναυλίας των
Rotting Christ στην Πάτρα
λόγω... βλάβης.
(13/03/2019)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι Και
Video Clip
Από Τον Bill Randen
(11/03/2019)
ypogeio.gr
Έτοιμος ο νέος δίσκος
των Cure
(20/03/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ