To ypogeio.gr

Πάνος Μπίρμπας

new track - Children

αλλά και live!


Μετά το εξαιρετικό Room 7 που ανέβασε σαν πρώτο δείγμα από το νέο του άλμπουμ Finchley Road, ο Πάνος Μπίρμπας, ένας από τους αναμφισβήτητα καλύτερους έλληνες τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς και frontman των εξίσου αγαπημένων Dustbowl, μας προσφέρει μια νέα όμορφη έκπληξη με το τραγούδι Children (που θα υπάρχει κι αυτό στη νέα του δουλειά), αφού τον Πάνο και τη μπάντα του συνοδεύει η ωραιότερη παιδική χορωδία που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!

Και αυτή δεν είναι άλλη από τη παιδική χορωδία του Διαπολιτισμικού Κέντρου «ΠΥΞΙΔΑ» του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες!

Διαβάζοντας κανείς τους στίχους και ακούγοντας το τραγούδι, θα καταλάβει ότι αυτό είναι ό,τι πιο “to the point” θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος.

Για αυτό αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Πάνο και τους συνεργάτες του για αυτή τη καταπληκτική όσο και υπέροχη στο αποτέλεσμα πρωτοβουλία, που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πέρα από το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο του τραγουδοποιού, την έμπρακτη ανθρωπιά και ευαισθησία που χαρακτηρίζει τη προσωπικότητα του.

Ο Πάνος Μπίρμπας και η μπάντα του θα βρίσκονται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Faust Bar Theatre (Καλαμιώτου 11, Αθήνα) για μια ακόμη εμφάνιση γεμάτη ενέργεια και ευαισθησία, που φυσικά καθιστά τη παρουσία του Υπόγειο εκεί απαραίτητη!
Be there!
 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Αυτές Που Δεν Προλάβατε -
Το νέο αφοπλιστικό και συγκινητικό
track του Φοίβου Δεληβοριά
(10/04/2024)
ypogeio.gr
Οι My Wet Calvin διασκευάζουν
Φλωρινιώτη: Έχω Μια Μελωδία,
ένα Eurovision track του Γ.Πετρίτση
(02/04/2024)
ypogeio.gr
Ο Τony Bluebird και
o George Nikas στην
Τελευταία Νύχτα στη Γη
(02/04/2024)
ypogeio.gr
Δεύτερο Single
από την Beth Gibbons:
'Reaching Out'.
(10/04/2024)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ