To ypogeio.gr

Video Clip για το

WHAT’CHA GONNA DO?

από τους New Zero God


Οι NEW ZERO GOD έκαναν ένα βίντεο για το τραγούδι "WHAT’CHA GONNA DO?", που ανοίγει το άλμπουμ τους "CIRCUS OF TORTURED MELODIES". Το βίντεο φτιάχτηκε κατά την διάρκεια του lockdown και γυρίστηκε όλο με ένα κινητό τηλέφωνο.
 


Το ελληνικό κουαρτέτο NEW ZERO GOD κυκλοφόρησε το LP "CIRCUS OF TORTURED MELODIES" το 2019, αλλά καθώς δεν έκαναν κανένα βίντεο για κάποιο από τα τραγούδια του, έκριναν πως ήρθε η ώρα για να κάνουν ένα για το "WHAT’CHA GONNA DO?".

Το "CIRCUS OF TORTURED MELODIES" είναι το τέταρτο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το ποστ πανκ συγκρότημα NEW ZERO GOD. 

Με τον ANDI SEX GANG (των θρυλικών SEX GANG CHILDREN) να μας καλωσορίζει στο CIRCUS OF TORTURED MELODIES, η περιήγηση ξεκινά στις 13 σκηνές αυτού του Τσίρκο. Κάθε μία από αυτές τις σκηνές κρύβει κάποια διαφορετική ιστορία η οποία, τις περισσότερες φορές ανοίγει τον δρόμο για την επόμενη. Κάποιες άλλες όμως, είναι εντελώς ανεξάρτητη.

Αυτά τα τραγούδια έχουν να κάνουν με ανεκπλήρωτα όνειρα, τις συναισθηματικές ανασφάλειες των μοντέρνων καιρών, πολιτικές εξελίξεις, την καταπίεση από το οικογενειακό περιβάλλον, τα κοινωνικά πρότυπα, την υπερκατανάλωση, τους συμβιβασμούς που κάνουμε και την καταστροφή του πλανήτη,

Με λίγα λόγια το CIRCUS OF TORTURED MELODIES παρουσιάζει την πολυπλοκότητα της μοντέρνας ζωής ψάχνοντας τα ίχνη των σύγχρονων νευρώσεων.
Αν και είναι εμπνευσμένο από τις καθημερινές αντιξοότητες καθώς κάθε τραγούδι επικεντρώνεται  σε αρνητικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, το άλμπουμ στέλνει το μήνυμα πως για κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα ελπίδα.

Μπορείτε να ακούσετε ή να αγοράσετε το CIRCUS OF TORTURED MELODIES από εδω: 
 


Σχετικά με τους New Zero God

Ο συνθέτης και τραγουδιστής  MIKE ΠΟΥΓΟΥΝΑΣ ξεκίνησε με τους FLOWERS OF ROMANCE το 1981 και όταν το 1998 διαλύθηκαν, δημιούργησε τους NEXUS. Το 2006 μαζί με τους συνεργάτες του από τους NEXUS και τους FLOWERS OF ROMANCE ξεκίνησε μια νέα πορεία με τους NEW ZERO GOD.

Στην λίστα των ονομάτων των SISTERS OF MERCY, THE MISSION και NEW MODEL ARMY με τους οποίους εμφανίστηκε σε συναυλίες ο ΠΟΥΓΟΥΝΑΣ με τα μέχρι τότε συγκροτήματά του, ήρθαν να προστεθούν κι αυτά των CHRISTIAN DEATH, THE LEGENDARY PINK DOTS και ANDI SEX GANG χάριν στους NEW ZERO GOD.

“Η βιογραφία των New Zero God μοιάζει με ξενάγηση στα μεγαλύτερα ονόματα της goth σκηνής" Terrorizer Magazine – UK

Το πρώτο άλμπουμ των NEW ZERO GOD είχε τίτλο "FUN IS A FOUR LETTER WORD", κυκλοφόρησε το 2010 και ένα χρόνο αργότερα το τραγούδι  "KISS THE WITCH" μπήκε στο τοπ 10 του Βρετανικού περιοδικού TERRORIZER όπου παρέμεινε για δύο εβδομάδες.

Τον Δεκέμβριο του 2011, οι NEW ZERO GOD κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το "SECOND CHANCE" σε συνεργασία με διεθνείς καλλιτέχνες ως NEW ZERO GOD & FRIENDS, παραχωρώντας τα έσοδα του τραγουδιού στον Αμερικάνικο οργανισμό για την περίθαλψη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών HAWC (Healing Abuse, Working for Change).

Στις 4 Ιουλίου του 2012 η Βρετανική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία  SECRET SIN RECORDS κυκλοφόρησε το μίνι άλμπουμ των NEW ZERO GOD, "CLUB BIZARRE".

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η SECRET SIN RECORDS κυκλοφόρησε στην Μεγάλη Βρετανία το άλμπουμ "MMXIII" και στις 25 Μαρτίου οι NEW ZERO GOD πρόσφεραν το διαδικτυακό σινγκλ "THE NIGHT CALLS YOUR NAME", παραχωρώντας αυτή την φορά τα έσοδα στο Sophie Lancaster Foundation (S.O.P.H.I.E.).

Το 7” σινγκλ "DESTINATION UNKNOWN/FOREVER TODAY" κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του  2013 από την SURGUT RESORT RECORDS, ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 η B-OTHERSIDE RECORDS έβγαλε την Ελληνική έκδοση του MMXIII.

Στις 8 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς έγινε διαθέσιμο στο Bandcamp για δωρεάν downloading το ηχογραφημένο ζωντανά στην Ιταλία μίνι άλμπουμ ZONA PERICOLOSA.

Στις 15 Μαρτίου του 2016 οι NEW ZERO GOD είδε το φως της ημέρας το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο "SHORT TALES & TALL SHADOWS" τόσο σε CD όσο και σε δίσκο βινυλίου.

Έκλεισαν την χρονιά με ένα 7” split σινγκλ με τους Σκωτσέζους φίλους τους, SAVAGE CUT, το οποίο μπορούσε όποιος ήθελε να το αγοράσει στις συναυλίες του δύο συγκροτημάτων.

Τον Γενάρη του 2018, το συγκρότημα πάτησε σε Αμερικάνικο έδαφος κυκλοφορόντας το EP "UNDER THE INFLUENCE OF CAPTAIN PAN IKATAC" μέσω της δισκογραφικής CUSTOM MADE MUSIC με έδρα της την Βιρτζίνια.
 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Ελληνόφωνοι Strawberry Pills!
Άκου το νέο τραγούδι
'Όλα Καίνε'
(16/04/2021)
ypogeio.gr
Νέο Βίντεο για το
Nos Volvimos a Encontrar
του Evripidis and his Tragedies
(15/04/2021)
ypogeio.gr
Κομμάτι Νο2 από το solo
project της Μάρσιας Ισραηλίδη:
'παιχνίδια φωτός'
(14/04/2021)
ypogeio.gr
Νέο Κομμάτι από
τους CORAL
Άκου το Vacancy
(15/04/2021)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ