Υπόγειο

(Προ) Χριστουγεννιάτικο

Πάρτυ Στο Key Bar


 

Αφού οι Υπόγειοι νεανίες, Thomas Lyberios και Stevi B., πήραν το Κλειδί, άνοιξαν την πόρτα και προετοίμασαν το έδαφος, ήρθε η ώρα για τους... βετερανους του Υπογείου, τα αδέρφια Dimitris & Mike Nikolitsis, για να ανέβουν στα decks του θρυλικού KEY.

Το Υπόγειο υποδέχεται τις γιορτές με ένα μεγάλο πάρτυ το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, λίγο αφότου θα έχουν κλείσει τα σχολεία και οι διακοπές θα έχουν ξεκινήσει. Party time mates!
 

H αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει να παίξω λίγο μουσική, είναι κάτι που έχει να συμβεί κάνα τρίμηνο και τα τελευταία χρόνια δεν συμβαίνει παρά 3-4 φορές το χρόνο. Το να παίζεις μουσική, είτε για 10 είτε για 100 και είτε για 1000 άτομα, είναι ένα είδος ομαδικής ψυχοθεραπείας και συλλογικής ένωσης. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας με το εμβληματικό για τα... νυχτερινά τεκταινόμενα της πόλης Key Bar της οδού Πραξιτέλους, ένιωσα εξαρχής πως το Υπόγειο απέκτησε μία σταθερή και ζεστή φωλιά για να ψυχαναλύεται.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μία μέρα ιερή και υπέροχη, τη θυμάμαι από τότε που ήμουν παιδί, το αίσθημα που κλείνεις τη σιδερόπορτα του σχολείου δίχως να κοιτάξεις πίσω, φτάνεις στο σπίτι σου, πετάς την τσάντα με τα βιβλία  σε μια γωνιά του δωματίου και περιμένεις τις γιορτές, το χιόνι, τα πάρτυ και τον Άγιο Βασίλη να σου φέρει το πρώτο σου walkman... Η Παρασκευή που κλείνουν τα σχολεία αποτελεί ένα αιώνιο και διαχρονικό σύμβολο νιότης και ξεγνοιασιάς, το κουβαλάς μαζί σου ακόμα και όταν σαρανταρίσεις, είναι μια μέρα που δικαιούσαι και το αξίζεις να γίνεις και πάλι παιδί. Κάπως έτσι νιώθω και για μεθαύριο, όταν με τον αδερφό μου και όλους τους Υπόγειους φίλους μου θα διαβούμε την πόρτα του Key, θα γίνω και πάλι ένα μικρό παιδί που ανυπομονεί να μοιραστεί με τους φίλους του τις μουσικές του! :)

Ελπίζω να τα πούμε εκεί mates, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου βράδυ στο Key (Πραξιτέλους 37). 

Εδώ το event: https://www.facebook.com/events/1955097371416097/

 

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Δεύτερο Single Από
Τους Stereo Nova Για Τον
Επερχόμενο Δίσκο Τους
(19/04/2018)
ypogeio.gr
Οι Raw In Sect
μας βάζουν
στην Arena!
(13/04/2018)
ypogeio.gr
Nέο Τραγούδι Από Τον
Παύλο Παυλίδη & Τους B-Movies
"Δεσποινίς"
(20/03/2018)
ypogeio.gr
Νέο Single Από Τις
Υπέροχες Le Butcherettes
(19/04/2018)