Top 11 (3)

Pulp


 

To Top-11 είναι μία σειρά από λίστες, στην οποία πολύ απλά επιλέγουμε τα 11 καλύτερα κομμάτια μιας αγαπημένης μπάντας, βασιζόμενοι στο σύνολο της δισκογραφίας της. Βασικός κανόνας: Οι μπάντες που θα επιλέγουμε για να φτιάξουμε το Top-11 τους, θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον 3 LPs.
 

Οι δικοί μου Pulp.
Τα πρώτα χρόνια με τις ανεξάρτητες παραγωγές και τις απόκοσμες μουσικές.
Το commercial peak στα early 90s.
Η φορεμένη ταμπέλα, ως ένα από τα μέρη των Big 4 της Britpop. Ήταν πολλά παραπάνω από αυτό.
Ο στίχος I only went with her cos she looks like you.
Μια συναυλία στη Φρεαττύδα το 1998.
Μια συναυλία στο Terra Vibe το 2011.
Δύο σημαντικά τηλέφωνα που χτύπησαν όταν άκουγα Pulp. Ένα για καλό, ένα για κακό.
Ο Jarvis.
Το line-up του Different Class.
Τα αστεράκια πάνω στην κασέτα του Different Class, που υποδείκνυαν ποια τραγούδια να προσέξω. Κάπου στις αρχές των 90s, όταν μου μάθαιναν μουσική.
The- Ladbroke Grove- look.
 

Εδώ τα 11 αγαπημένα μου κομμάτια των Pulp όπως επιλέχθηκαν από ένα σύνολο 72, τα οποία βρίσκουμε στους 7 δίσκους που κυκλοφόρησαν, αρχής γενομένης από το "It" του 1983 και καταλήγοντας στο "We Love Life" του 2001.



Δισκογραφία: 

It (1983)
Freaks (1987)
Separations (1992)
His 'n' Hers (1994)
Different Class (1995)
This Is Hardcore (1998)
We Love Life (2001)

 


TOP 11 Songs

1. Death II (Separations, 1992)

2. My Lighthouse (It, 1983)

3. Seconds (Different Class, 1995)

4. Acrylic Afternoons (His 'n' Hers, 1994)

5. This Is Hardcore (This Is Harcore, 1998)

6. His n’ Hers (His 'n' Hers, 1994)

7. I Spy (Different Class, 1995)

8. Sheffield Sex City (* The Gift Recordings, 1993)

9. Have You Seen Her Lately (His 'n' Hers, 1994)

10. Like A Friend (* Great Expectations OST, 1998)

11. They Suffocate At Night (Freaks, 1987)

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Top 11 (24)
Τζίμης Πανούσης
(+Μουσικές Ταξιαρχίες)
(13/01/2019)
ypogeio.gr
Top 11 (23)
Jack White - The White Stripes
& Side Projects - (Oμαδικό x 9)
(23/11/2018)
ypogeio.gr
Τα 10 Κομμάτια Του Μήνα
Οκτώβριος 2018
(03/11/2018)
ypogeio.gr
Various Top of 2016
by Petros Michopoulos
(30/12/2016)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ