To ypogeio.gr

Νεες Κυκλοφορίες

The Boy: Tο Καλό Παιδί

Την περασμένη Τρίτη 30 Ιουνίου, μεσούσης της εβδομάδας της παράνοιας και του παροξυσμού, των ουρών στα ΑΤΜ και των ξεσαλωμένων ΜΜΕ, καθ'οδόν προς το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, o Αλέξανδρος Βούλγαρης, aka The Boy, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω status:

"Κατα καιρούς όταν συμβαίνει κάτι πολιτικοκοινωνικό με παίρνουν και μένα απο κάποια μέσα και ζητάνε να τους πω την άποψη μου. Προσωπικά δε μ αρέσει να διαβάζω τις απόψεις καλλιτεχνών για θέματα πέραν της δουλειάς τους οπότε δεν λέω ποτέ ναι σε αυτές τις προσκλήσεις. Προτιμώ να μιλάω για οτι θέλω μέσα απο τα πράγματα που κάνω είτε στη μουσική είτε στο σινεμά και τέλος πάντων αν έχω κάτι να πω αυτό να ειπωθεί με έναν δημιουργικό τρόπο. 
Για αυτό τον λόγο και με βάση οτι συμβαίνει αυτές τις μέρες ξύπνησα σήμερα το πρωί και έγραψα 10 καινούργια ελληνόστιχα τραγούδια που έχουν μέσα τις δικές μου σκέψεις. Ο δίσκος θα ηχογραφηθεί αύριο με την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή του Κτίρια τη Νύχτα και θα ανέβει στο youtube την επόμενη μέρα δωρεάν.Το τρακλιστ μέχρι στιγμής είναι το παρακάτω. Τίτλος δεν υπάρχει ακόμα.

1. Φερετροφιλική
2. Δεν είμαι νεκρός
3. Είμαι πολύ καλό παιδί
4. Δεν είχανε τίποτα να μας πουν
5. Μιουζικαλ κάτω απ τη Γη 
6. Στρώμα νεκρής γιαγιάς
7. Ταληροντους
8. Τράπεζα
9. Τι θα υπάρχει τη Δευτέρα;
10.Νανούρισμα άστεγης μητέρας σε σχεδόν νεκρό μωρό"

 

Σήμερα, Σάββατο 4 Ιουλίου, παραμονή του δημοψηφίσματος, ανέβασε κομμάτι-κομμάτι στο youtube ολόκληρο τον δίσκο, ο οποίος τελικά ονομάστηκε To Καλό Παιδί και είναι αφιερωμένος στον σκηνθέτη Sidnei Lumet. Ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε σε 3 μέρες από τον χαρισματικό Κτίρια Τη Νύχτα, ο οποίος παίζει στο δίσκο κιθάρα και μπάσο, κάνει και κάποια φωνητικά, ενώ συμμετείχε και στην παραγωγή.

Για τον δίσκο να πω πως είναι διαμαντένιος, το soundtrack αυτής της σιχαμένης εβδομάδας, αλλά και των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 και παραπάνω χρόνια. Κοφτεροί στίχοι, άλλοτε συγκινητικοί και άλλοτε σκληροί και απόκοσμοι, άλλοτε ένας συνδυασμός και των δύο, "ντυμένοι" με εξαιρετικές μελωδίες, βασισμένες όλες στο πιάνο και στα πλήκτρα του Αλέξανδρου. Αυτά τα ολίγα από μένα, δεν μου βγαίνουν και περισσότερα ίσως και λόγω της ημέρας και της συγκυρίας, ο Boy εξάλλου τα λέει μια χαρά με τα 10 τραγούδια του. Ιδού λοιπόν 'Το Καλό Παιδί' ή αλλιώς "πώς να βγάλετε μια δισκαρα σε 5 μέρες" - ταλέντο, έμπνευση, όρεξη και καλά φιλαράκια να υπάρχουν και όλα γίνονται...

 

 

 
 

Στίχοι,Μουσική: The Boy
Παραγωγή: κτίρια τη νύχτα,The Boy
Ηχογράφηση,Μίξη,Μαστερινγκ: κτίρια τη νύχτα 
Πλήκτρα,Φωνή: The Boy
Μπάσο,Κιθάρα,Φωνητικά: κτίρια τη νύχτα

 

Η ηχογράφηση έγινε στο κτιριακό στούντιο.
Τα κομμάτια του δίσκου γράφτηκαν στις 30 Ιουνίου. 
Ηχογραφήθηκαν την 1η και 2η Ιουλίου. 
Μιξαρίστηκαν την 3η Ιουλίου.
Κυκλοφόρησαν την 4η Ιουλίου.
2015.

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
Χωρίς το Τόξο στην Αρένα
Irini Qn
(26/01/2021)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
κάρμαν
αστρογόνο
(22/01/2021)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
Florist
Ilithios
(09/01/2021)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
G_d’s Pee AT STATE’S END!
Godspeed You! Black Emperor
(03/04/2021)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ