To ypogeio.gr

Sworr. - Honest

Ένας Δίσκος Διαμάντι

 

Το δεύτερο άλμπουμ των Sworr. είναι ένα πραγματικό διαμάντι.

Είχαμε πάρει μια ιδέα για τί πρόκειται να συμβεί, όταν στις αρχές Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το πρώτο single του δίσκου, το "Waves".

Οι Sworr. πότε παλεύουν και πότε παίζουν με τα κύματα της καθημερινότητας, της αυτογνωσίας και της επιθυμίας να εξελιχθούν, παραδίδοντας ένα τραγούδι που τα περιγράφει όλα στους εξομολογητικούς στίχους και στις ταυτόχρονα μελαγχολικές αλλά λυτρωτικές μελωδίες του.

Το "Waves" είναι μια πρόσκληση σε ένα άλμα προς έναν ειλικρινή εαυτό. Μια πρόσκληση να προσπαθήσεις, να χορέψεις, να τραγουδήσεις, να εξελιχθείς και να κοπάσεις τα μέσα σου κύματα.

Το νέο άλμπουμ "Honest" είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αποτελείται από δύο ενότητες. Στην πρώτη συναντάμε μια νέα, εξελιγμένη εκδοχή του μουσικού τους κόσμου. Εξομολογητικοί στίχοι που πλαισιώνονται από μια honest προσέγγιση της alt pop, στα γνωστά downcast electro μονοπάτια τους. Πιο εξωστρεφείς μελωδίες και up-tempo ξεσπάσματα, κινητοποιούν τον ακροατή να βγει από το safe zone του, όπως ακριβώς έκανε και το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της σύνθεσής, και να αφεθούν σε αυτό που προμηνύουν τα 5 πρώτα τραγούδια του δίσκου.

 

 

Album review coming soon

 

 

 
 
 
Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Αυτές Που Δεν Προλάβατε -
Το νέο αφοπλιστικό και συγκινητικό
track του Φοίβου Δεληβοριά
(10/04/2024)
ypogeio.gr
Οι My Wet Calvin διασκευάζουν
Φλωρινιώτη: Έχω Μια Μελωδία,
ένα Eurovision track του Γ.Πετρίτση
(02/04/2024)
ypogeio.gr
Ο Τony Bluebird και
o George Nikas στην
Τελευταία Νύχτα στη Γη
(02/04/2024)
ypogeio.gr
Νέοι Fontaines!
Starbuster, από το επερχόμενο
νέο LP 'ROMANCE'
(17/04/2024)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ