Το Νέο Άλμπουμ των Cure

Γεννιέται στο Σκοτάδι

 

Κάποιο καιρό πριν, οι Cure αποκάλυψαν ότι δουλεύουν την ιδέα ενός νέου δίσκου, του πρώτου εδώ και 11 χρόνια, μετά το "4:13 Dream" του 2008. Πλέον, μετά από μια συνέντευξη του Smith στο NME, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τον frontman της μπάντας, η απώλεια είναι αυτή που έχει καθορίσει το ηχόχρωμα του νέου δίσκου. Πιο συγκεκριμένα, χάνοντας μητέρα, πατέρα και αδερφό σε πολύ κοντινά διαστήματα, ο Smith βυθίστηκε σε μια δίνη, μέσα στην οποία πήραν μορφή τα κομμάτια που θα απαρτίζουν τον νέο δίσκο των Cure.

Η ηχογράφηση του δίσκου βρίσκεται σε τελικό στάδιο και, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Smith, απομένουν ορισμένα takes για τα φωνητικά, προσθέτοντας ότι ελπίζει για μια κυκλοφορία μέσα στο 2019.

Συνέχισε, λέγοντας πως ηχητικά το άλμπουμ θα μπορούσε να είναι κοντά στο "Disintegration", όμως εκείνο είχε μερικά φωτεινά ξεσπάσματα, όπως το "Lullaby" και το "Lovesong", οπότε μάλλον θα ακούγεται τελικά περισσότερο σαν το "Pornography".

Το καλύτερο μας το άφησε για το τέλος. Το working title στα recording sessions του νέου δίσκου είναι "Live From The Moon" και η επιρροή έρχεται από από την 50ή επέτειο της προσελήνωσης του Apollo 11 (Ιούλιος 1969).

We had a big moon hanging in the studio and lunar-related stuff lying around. I’ve always been a stargazer.”

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουμε λίγο πριν βγει το 2019.

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
(Ακόμα) Ένα Masterpiece
από την Angel Olsen
Άκου το Lark
(12/09/2019)
ypogeio.gr
Θλίψη για τον Αναπάντεχο
Θάνατο του Σπουδαίου
Daniel Johnston
(12/09/2019)
ypogeio.gr
Τρίτο Single από την
Kim Gordon
Άκου το Air BnB
(11/09/2019)
ypogeio.gr
Νέο (Μεγαλειώδες) Κομμάτι
από τον Μπάμπη Παπαδόπουλο.
Νέος Δίσκος τον Οκτώβριο
(16/09/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ