Νέες Κυκλοφορίες

No Closure (EP)

MadeByGrey

 

Το καινούριο EP των MadeByGrey (προσωπικό project του Αντώνη Χατζημιχάλη) με τίτλο "No Closure" θα κυκλοφορήσει σήμερα, Τρίτη 04/06 για δωρεάν download και θα περιέχει δύο κομμάτια, το "Nocturnal Boy" και το "Trapped".

To "Nocturnal Boy" είναι μια instrumental  σύνθεση με τους χαρακτηριστικούς ήχους των MadeByGrey από τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους (Χρύσα Φραγκάκη -βιολί, Λάμπης Μητσιάκης - τρομπόνι), με μια βασική όμως πινελιά: την σοπράνο φωνή της Sissy Κοτσώνη, η οποία πήρε μέρος και στο live της μπάντας στις αρχές Μαϊου στο ΑΝ Club. To κομμάτι σου προκαλεί μια αίσθηση όμορφου χάους μέχρι να σε ταξιδέψουν τα ανατριχιαστικά φωνητικά της Sissy.

H μεγάλη διαφορά βρίσκεται όμως στο "Trapped", ένα κομμάτι που έχει στίχους για πρώτη φορά, τους οποίους τραγουδάει η Lia Hide (check review για το τελευταίο της LP εδώ), κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει το μουσικό αυτό σχήμα. Μια όμορφη μπαλάντα μέχρι να μπει το κιθαριστικό σόλο και να την ανατινάξει, μεταμορφόνοντάς την σε μουσική με πολλά λιπαρά.

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
Παραδουλεύτρα
The Boy
(16/09/2019)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
1 Ευρώ
Bloody Hawk
(13/09/2019)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
ΚΡΑΑΚ (LP)
ΚΡΑΑΚ
(03/07/2019)
ypogeio.gr
Νέες Κυκλοφορίες
Ghosteen
Nick Cave & The Bad Seeds
(12/10/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ