To ypogeio.gr

Kin Corruption

(The Basement Goes To Schoolwave)

 

The Basement Goes To Schoolwave ημέρα έκτη. Το μεγάλο αφιέρωμα του Υπογείου στο μεγάλο μαθητικό-φοιτητικό φεστιβάλ συνεχίζεται με τη συνέντευξη των Kin Corruption (Hardcore, Aθήνα, φοιτητικό σχήμα).

 

Το Υπόγειο: Παιδιά καλώς ήρθατε στο Υπόγειο! Αρχικά θα θέλαμε να μας πείτε ποιο είναι το line-up της μπάντας, ποιες είναι οι ηλικίες σας, αλλά και το πώς και το πού δημιουργήθηκε το συγκρότημα;
Καλώς σας βρήκαμε! Οι Kin Corruption είναι ένα 5μελές σχήμα από την Αθήνα και αποτελούνται από τους: Γιάννης (25) - φωνή, Γιώργος (25) - μπάσο, Χάρης (25) - τύμπανα, Δημήτρης (25) - κιθάρα, Φώντας (22) - κιθάρα.Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2014 από μια παρέα φίλων που είχαν την ανάγκη να εκφραστούν μέσω της μουσικής.

Το Υπόγειο: Πείτε μας λίγα λόγια για το όνομα της μπάντας. Πώς προέκυψε;
Το όνομα της μπάντας προέκυψε μετά από συζήτηση μεταξύ των αρχικών μελών. Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "γόνος διεφθαρμένων" και θέλουμε μέσω αυτού να δείξουμε ότι η σημερινή κοινωνία προέρχεται κατά βάση από διεφθαρμένες γενιές.

Το Υπόγειο: Πως θα περιγράφατε τον ήχο σας;
Ο ήχος κυμαίνεται στα πλαίσια του Hardcore ιδιώματος. Μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει επιρροές από το μεταγενέστερο - μοντέρνο Hardcore, αλλά και τον πιο πρώιμο ήχο της Αμερικάνικης Hardcore σκηνής.

Το Υπόγειο: Ποιο θεωρείτε σαν το πιο δυνατό σημείο της μπάντας σας και ποιο σαν το πιο αδύναμο - πού θεωρείτε πως “πονάτε” και θα θέλατε περισσότερη δουλειά και εξέλιξη;
Το πιο δυνατό σημείο της μπάντας είναι σίγουρα το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των μελών σαν παρέα, αλλά και η ενέργεια που βγαίνει στα liveshows. Όσο για το δεύτερο μέρος της ερώτησης, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς σε όλους τους τομείς.

Το Υπόγειο: Ποιες θεωρείτε ως βασικές μουσικές επιρροές σας;
Κάποιες από τις βασικότερες επιρροές της μουσικής μας θα λέγαμε ότι είναι οι AgnosticFront, Terror, Madball, Lionheart, Walls of Jericho κ.α..

Το Υπόγειο: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το μέλλον; Πιστεύτε ότι θα μπορούσατε να έχετε την μουσική ως επάγγελμα;Ειδικά δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στην μουσική βιομηχανία της χώρας...
Είμαστε διατεθειμένοι να το κυνηγήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να φτάσουμε όπου αυτό μας βγάλει. Με βάση τα Ελληνικά δεδομένα είναι σχεδόν απίθανο να ζήσεις παίζοντας Hardcore. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν μας εμποδίζει στο να γράφουμε και να μοιραζόμαστε τη μουσική που μας εκφράζει.

Το Υπόγειο: Θα θέλαμε πάρα πολύ να ακούσουμε από το μέλλον της χώρας, δηλαδή εσάς, πώς βιώνετε την κρίση και τι σκέφτεστε για όλη αυτή την κατάσταση...
Η κρίση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας, από τον οικονομικό τομέα μέχρι τον κοινωνικό και πολιτισμικό. Παρόλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η γενιά μας εξακολουθεί να έχει όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον και ότι θα ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Το Υπόγειο: Αν μπορούσατε να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε καλλιτέχνη, εκλιπόντα ή ζωντανό, ποιον θα διαλέγατε και γιατί ;
Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Tue Madsen  (Born From Pain, The Haunted, Meshuggah κ.α.)  καθώς θαυμάζουμε όλες τις παραγωγές του.

Το Υπόγειο: Το Schoolwave έχει πάντα πολύ κόσμο...Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξετε μπροστά σε τόσο κοινό; Πώς νιώθετε;
Στο φετινό Schoolwave θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη μουσική μας με όλους όσους θα βρίσκονται εκέι.

Το Υπόγειο: Θα θέλαμε ένα Top-5 Ελλήνων μουσικών/συγκροτημάτων και ένα αντίστοιχο με ξένους...
Top-5 Ελλήνικών συγκροτημάτων (τυχαία σειρά):

Despite Everything
VoidDroid
Universe 217
Blame Kandinsky
Never-Trust.

Top-5 Ξένων συγκροτημάτων (τυχαία σειρά):

Madball
Sepultura
While She Sleeps
Counterparts
Lionheart


Το Υπόγειο: Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φεστιβάλ του Schoolwave. Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφέρετε οτιδήποτε που ενδεχομένως εμείς δεν σας ρωτήσαμεκαι θεωρείτε σημαντικό.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στο ypogeio.gr!
Support your locals!

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/kincorruptionhc/

Σχετικα Αρθρα
ypogeio.gr
Σtella (2)
(07/12/2019)
ypogeio.gr
Sillyboy's Ghost Relatives
Charalambos Kourtaras
(20/11/2019)
ypogeio.gr
Αποστόλης Αρμάγος
(02/06/2015)
ypogeio.gr
Head On
(20/02/2019)
Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ